powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

Bijscholing voor Oracle database administrators Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 4.320,00
Inschrijven

Omschrijving

Het doel van dit opleidingstraject is het bijscholen van de Database beheerders naar de nieuwste versie van de 0racle database.

Opmerkingen

Dit traject kunt u iedere werkdag starten!

Vervolgopleiding

Onderstaande cursus(sen) zijn een logisch vervolg op deze cursus:

  • De cursus SQL statement tuning.

Bestemd voor

Dit opleidingstraject is bedoeld voor ervaren Database Administrators.

Programma

Dit bijscholingstraject behandelt de nieuwe features van de database om zodoende de Oracle Database Administrator bij te scholen.

Het traject Bijscholing voor Oracle database administrators is zodanig uit onze trainingen samengesteld dat alle belangrijke en benodigde kennis kan worden opgedaan. Dit traject is uit de volgende vijf cursussen opgebouwd:

1. Cursus Oracle SQL opfriscursus

In deze 1-daagse opfriscursus komen de belangrijkste facetten van Oracle SQL aan de orde. Deze cursus is bedoeld voor personen die al reeds over Oracle SQL kennis beschikken maar waarvan deze kennis is weggezakt. Met nadruk moet vermeld worden dat deze cursus niet geschikt is voor personen die nog nooit met Oracle SQL kennis hebben gemaakt.

2. Cursus Oracle8i-10gSQL nieuwe features

In deze 2-daagse cursus komen de belangrijkste nieuwe facetten van Oracle9i/10gSQL aan de orde. Deze cursus is bedoeld voor personen die reeds kennis hebben van Oracle8iSQL en deze kennis willen uitbreiden met de mogelijkheden van Oracle 9i/10gSQL.

3. Cursus Oracle DBA, nieuwe features (Oracle 8-8i)

In deze 1-daagse cursus worden de geavanceerde mogelijkheden van de Oracle8i database behandeld. Hierbij wordt onder andere aandacht besteed aan databasebeheer, integratie met Java en het internet Filesystem. Aan de hand van voorbeelden en opdrachten leren de deelnemers hoe de diverse mogelijkheden toegepast kunnen worden.

4. Cursus Oracle DBA, nieuwe features (Oracle 8i-9i)

In deze 2-daagse cursus worden de beheersaspecten van de Oracle9idatabase behandeld. De nieuwe mogelijkheden ten opzichte van de Oracle8idatabase worden toegelicht. Aan de hand van onder andere voorbeelden en opdrachten leren de deelnemers hoe deze nieuwe mogelijkheden efficient gebruikt kunnen worden.

5. Cursus Oracle DBA, nieuwe features (Oracle 9i-10g)

In deze 2-daagse cursus worden de beheersaspecten van de Oracle10gdatabase behandeld. De nieuwe mogelijkheden ten opzichte van de Oracle9idatabase worden toegelicht. Aan de hand van onder andere voorbeelden en opdrachten leren de deelnemers hoe deze nieuwe mogelijkheden efficient gebruikt kunnen worden.

Kosten

€ 4.320,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa