powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

Oracle 9i DBA fundamenten deel II Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 2.520,00
Inschrijven

Omschrijving

Deze cursus behandelt het maken van backups en het herstellen van een database in geval van calamiteiten. De verschillende soorten backup en recovery strategieën worden behandeld en geoefend. Daarnaast komen de Export, Import en SQL*Loader tools aan de orde.

Deze cursus is een vervolg op de cursus Oracle9iDBA fundamenten deel I. Om de praktijkoefeningen uit te voeren heeft iedere deelnemer de beschikking over een eigen Oracle9idatabase, waarop vele verschillende in de praktijk voorkomende situaties gesimuleerd kunnen worden.

Opmerkingen

Deze cursus kunt u iedere werkdag starten!

Lesmethoden - Persoonlijk begeleide.

Het cursusmateriaal is modulair opgebouwd. Ieder hoofdstuk uit het cursusmateriaal start met een theoretisch deel. Dit gedeelte wordt door de deelnemer in eigen tempo doorlopen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hands-on voorbeelden. Doordat de deelnemer actief met de theorie bezig is, beklijft deze beter. Onduidelijkheden of vragen worden door de docent persoonlijk toegelicht. Naast het doorspreken van de opdrachten kan de docent aanvullingen geven en specifieke vragen van de deelnemer, bijvoorbeeld uit zijn werksituatie, beantwoorden. Om persoonlijke aandacht te garanderen kunnen per docent maximaal acht deelnemers begeleid worden.

Bestemd voor

Deze cursus is bedoeld voor personen die als gegevensbeheerder worden belast met het beheer van een Oracle database en personen die specifieke verantwoordelijkheden hebben met betrekking tot het maken van backups of het herstellen van (eventueel gedeeltelijk) verloren gegevens.

Kosten

€ 2.520,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa