powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

MCITP: Consumer Support Technician Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 1.975,00
Inschrijven

Omschrijving

De MCITP: Consumer Support Technican is een IT Professional-certificering die een stap verder gaat dan MCTS. Met deze certificering op zak bent u in staat de installatie van Vista voor te bereiden én uit te voeren, probleemoplossend te werk te gaan, instellingen aan te passen aan de organisatie-behoeften, beveiliging in te stellen en Vista te integreren in het bestaande netwerk. Tijdens de training doet u diepgaande kennis op van Vista en ontwikkelt u vaardigheden die onmisbaar zijn bij het uitvoeren van uw functie van Consumer Support Technician. Met de opgedane kennis kunt u klanten en andere Vista-gebruikers begeleiden bij o.a. het installeren van Vista en het stabiel houden van IT-infrastructuren die gebruikmaken van Windows Vista. Maar ook bij netwerkproblemen en beveiligingsvraagstukken.

Voorkennis:

MCTS: Microsoft Windows Vista, Configuring

Het trainingstraject dat u voorbereidt op de examens duurt 5 dagen. Deze bestaat uit de Course 5118: Maintaining and Troubleshooting Windows Vista Computers en de course 5119: Supporting the Windows Vista Operating System and Applications.

Voorbereidende cursussen

  • MCTS: Windows Vista - Configuration

Bestemd voor

Deelnemers hebben veelal een brede ervaring met verschillende desktop operation systems, gebruikersapplicaties, maar ook met netwerken en beveiliging. Deze certificering is bij uitstek geschikt voor medewerkers die diepgaande kennis willen opdoen van Vista, vanwege hun technisch-ondersteunende rol richting klanten en andere gebruikers van Vista.

Kosten

€ 1.975,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa