powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

MCITP: SQL Server 2005 - Business Intelligence Developer Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 3.950,00
Inschrijven

Omschrijving

Algemeen

Met deze MCITP: SQL Server 2005 certificering kunt u aantonen dat u rapporten, analysetoepassingen en mogelijkheden voor data uitwisseling tussen verschillende applicaties kunt ontwerpen. Als Business Intelligence developer bent u in staat ingewikkelde database modellen te ontwerpen en implementeren. Bovendien kunt u zorgen voor data overzichten en voor de opslag en verwerking van data. Ook kunt u na het behalen van deze certificering data analyseren en rapporteren door gebruik te maken van door uzelf ontworpen rapportagetoepassingen. Servers die gebruik maken van Multidimensional Expressions (MDX) kunt u programmeren en onderhouden.

Het trainingstraject dat Learnit u aanbiedt ter voorbereiding op de examens duurt 10 dagen.

Voorkennis

MCTS: Microsoft SQL Server 2005 Business Intelligence - Implementation and Maintenance

Examens

De examinering maakt geen standaard onderdeel uit van het opleidingstraject. Na afloop van het opleidingstraject kunt u eventueel in overleg met Learnit bepalen waar en wanneer u wilt deelnemen aan de examens. In overleg met de docent kunt u een inschatting maken van de tijd die u nog nodig denkt te hebben ter voorbereiding op deze examens, zodat uw slagingskans wordt vergroot.

Voorbereidende cursussen

  • MCTS: SQL Server 2005, Business Intelligence - Implementation and Maintenance

Bestemd voor

Deze certificering is bij uitstek geschikt voor SQL Server beheerders en ontwikkelaars die werken in een grotere organisatie. Uiteraard is deze certificering op andere niveaus en voor zelfstandige ontwikkelaars ook goed toepasbaar.

Kosten

€ 3.950,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa