powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

MCITP: SQL Server 2005 - Database Administrator Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 3.950,00
Inschrijven

Omschrijving

Algemeen

Het Microsoft Certified IT Professional: SQL Server 2005 Database Administrator is het belangrijkste certificaat dat Microsoft biedt voor Database Server beheerders. Deze certificering toont aan dat u in staat bent om de IT-oplossingen in uw organisatie 24 uur per dag, 7 dagen per week, draaiende te houden. U kunt de SQL Server installeren en configureren, u bent in staat deze te monitoren en u heeft een groot probleemoplossend vermogen. U ontwikkeld tijdens de cursus voldoende kennis en vaardigheden voor het onderhoud en monitoren van de database en de gebruikersaccounts, maar ook het implementeren van beveiliging en het automatiseren van taken.

Het trainingstraject dat Learnit u aanbiedt ter voorbereiding op de examens duurt 10 dagen.

Doelgroep

Deze certificering is bij uitstek geschikt voor SQL Server beheerders en ontwikkelaars die werken in een grotere organisatie. Uiteraard is deze certificering op andere niveaus en voor zelfstandige ontwikkelaars ook goed toepasbaar.

Voorkennis

Microsoft SQL Server 2005 - Implementation and Maintenance

Examens

De examinering maakt geen standaard onderdeel uit van het opleidingstraject. Na afloop van het opleidingstraject kunt u eventueel in overleg met Learnit bepalen waar en wanneer u wilt deelnemen aan de examens. In overleg met de docent kunt u een inschatting maken van de tijd die u nog nodig denkt te hebben ter voorbereiding op deze examens, zodat uw slagingskans wordt vergroot.

Voorbereidende cursussen

  • MCTS: SQL Server 2005, Business Intelligence - Implementation and Maintenance

Kosten

€ 3.950,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa