powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

Excel 2007 Basis Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 550,00
Inschrijven

Omschrijving

Excel is het meest gebruikte rekenprogramma en tevens hét hulpmiddel om op een gebruiksvriendelijke manier tabellen, grafieken en analyses te maken. Als u zich houdt aan vijf basisregels dan weet u al voldoende om de meest complexe berekeningen te maken. De gebruikersinterface van Excel 2007 is ingrijpend gewijzigd ten opzichte van de voorgaande versies. Tijdens deze training leert u op een doeltreffende manier inzicht te krijgen in de structuur en de bediening van dit spreadsheet programma. Als u zelf voorbeelden heeft uit uw werkomgeving dan kan het verhelderend zijn deze mee te brengen naar de training. U kunt dan nog praktijkgerichter aan de slag.

Programma in het kort:

  • Wat is er nieuw?
  • Introductie van Excel 2007
  • Werken met werkmappen
  • Aan het werk: gegevens invoeren
  • Rekenen: formules maken
  • Functies (min, max, gemiddelde, aantal, afronden, als, horizontaal en verticaal zoeken)
  • Werken met meerdere werkbladen
  • Het werkblad opmaken
  • Pagina-indeling
  • Grafieken
  • Lijsten met gegevens gebruiken

Lesvorm

De training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethodiek. Dat betekent dat u onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om u de stof eigen te maken. Zo kunt u in eigen tempo uw leerdoelen behalen zonder daarbij gehinderd te worden door het snellere of langzamere tempo van uw medecursisten. Uiteraard ziet onze trainer erop toe dat u op schema blijft en of de leerdoelen ter voorbereiding op het examen behaald. Deze leervorm biedt ruimte aan een stuk maatwerk. U krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit uw eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen en zodoende nog specifieker te leren. meer...

Zie ook

  • Excel 2007 expert E-learning
  • Excel 2007 basis E-learning
  • Excel 2007 vervolg E-learning

Referenties

P. Sleurink, Prorail - "Bij de cursus die ik heb gevolgd kon ik mijn eigen lestempo bepalen. Ook bestond daarmee de mogelijk om aan bepaalde hoofdstukken meer aandacht te geven dan aan andere delen van het lesmateriaal, die voor mij minder van toepassing waren. Ik heb deze wijze van cursus volgen als zeer plezierig ervaren." - Beoordeling: 7.9.

E.J. Jonker, NV Nederlandse Gasunie - "Ik kwam als (48jr) monteur uit de buitendienst en werkte al een aantal jaren wat met Excel maar ik had alleen wat kunstjes geleerd van collega's. Deze cursus heeft mij een enorme basis gegeven." - Beoordeling: 8.0.

Paulina Sterling, Ministerie van Financiën - "Leren bij Learnit is een win-win gebeuren, zij verdienen hun geld en jij krijgt waar voor je geld. Je durft zelf meer met Excel te experimenteren. En ik heb de dingen geleerd die ik me had voorgenomen te leren tijdens deze cursus." Beoordeling: 8.1.

Gunther van der Horst, Stadsbank Oost Nederland.nl - "De training Excel is prima, goed lesmateriaal. Prima docent, zeker enthousiast, en het is ook op de praktijk gericht." Beoordeling: 8.

M.J.C. den Otter, Phas Beheer - "Fijne cursus, erg fijn dat je zelf met het boek mag werken en de docent rondloopt om je te helpen wanneer je dat nodig hebt." Beoordeling: 8.

R. Frings, Keyrail B.V. - "Pluspunt is dat er niet klassikaal les wordt gegeven, het kan dus in je eigen tempo. Twee dagen is precies genoeg." Beoordeling: 8.

Kosten

€ 550,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa