powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

Dreamweaver Basis Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 885,00
Inschrijven

Omschrijving

Wilt u een website bouwen zonder dat u alle XHTML codes in moet typen? Dan is Dreamweaver een goede keuze. Het maken van een mooie webpagina wordt erg makkelijk doordat Dreamweaver de XHTML codes voor u genereert. U hoeft alleen te typen, slepen, plakken, knippen en tekenen zoals u dat gewend bent in tekstverwerkers en tekenprogramma's.Het programma is niet alleen geschikt voor beginners, ook door professionals wordt het erg veel gebruikt. Stap voor stap wordt het maken van aantrekkelijke webpagina’s met behulp van Dreamweaver behandeld. Deze pagina's kunt u vervolgens combineren tot een professionele website.

Let op! Hoewel menig cursist ervan uitgaat in deze cursus niet met XHTML te maken te krijgen, is niets minder waar. Aangezien het belangrijk is om XHTML te begrijpen, leert u tijdens de cursus XHTML codes herkennen en gebruiken.

Opmerkingen

De cursus wordt in het Nederlands gegeven, het cursusmateriaal krijgt u mee naar huis.

Deze training wordt gegeven op PC’s maar is ook geschikt voor gebruikers van Apple computers.

We geven les in de laatste versie, op verzoek is een eerdere versie mogelijk.

Voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn bij ons cursus te volgen maar toch graag meer over Dreamweaver willen leren hebben wij een gratis online cursus ontwikkeld: http://www.learnit.nl/gratiscursus/cursus_dreamweaver/

Lesvorm

De training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethodiek. Dat betekent dat u onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om u de stof eigen te maken. Zo kunt u in eigen tempo uw leerdoelen behalen zonder daarbij gehinderd te worden door het snellere of langzamere tempo van uw medecursisten. Uiteraard ziet onze trainer erop toe dat u op schema blijft en of de leerdoelen ter voorbereiding op het examen behaald. Deze leervorm biedt ruimte aan een stuk maatwerk. U krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit uw eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen en zodoende nog specifieker te leren. meer...

Programma

Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie tot het internet
  • Projectmatig werken binnen Dreamweaver
  • Het beheren van uw site download/upload
  • Het gebruiken van CSS (cascading stylesheet)
  • Afbeeldingen en rollovers
  • Hyperlinks maken
  • Navigatiebalk en jumpmenu maken
  • Lagen en tabellen
  • Gebruik maken van Dreamweaver behaviours
  • Flash video invoegen
  • Herkennen en begrijpen van XHTML code

NB: Inmiddels is er een nieuwe versie van Adobe Dreamweaver verschenen. Uiteraard bieden wij u deze graag aan. Voor meer informatie kijkt u bij onze basiscursus Dreamweaver CS4.

Kosten

€ 885,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa