powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Elsevier Opleidingen

Studiedagen Grondverwerving en Schadevergoedingen (Academy) Opleiding

AanbiederElsevier Opleidingen
Kosten€ 1,21

Omschrijving

De studiedagen zijn al jaren dé ontmoetingsplaats voor functionarissen die zich bezig houden met grondaankopen, andere onroerend goed activiteiten en bestuursrechtelijke schadevergoedingen.

Korting voor NVR-leden :
NVR-leden ontvangen 5% korting op de deelnemersprijs. Vermeld dan wel bij inschrijving in het opmerkingenveld dat je NVR-lid bent!
Resultaat
Op de studiedagen krijg je actuele informatie over grondaankopen en planschade. Waar moeten koper en verkoper op letten? En wat is er veranderd in het vergoedingsrecht voor planschade? De spekers zijn allemaal experts in hun vakgebied en komen op uitnodiging van onze zeer ervaren dagvoorzitters. De studiedagen vormen bovendien de ideale gelegenheid om te netwerken.
Voor wie
Je houdt je bezig met bestuursrechtelijke schadevergoedingen, grondaankopen en andere onroerendgoedactiviteiten. Mogelijk heb je de opleiding Grondverwerving & Schadevergoedingen gevolgd. Je bent rentmeester, makelaar, notaris, taxateur of notaris. Of je werkt bij een particulier ingenieursbureau, ministerie, provinciale of gemeentelijke dienst, waterschap, natuurbeschermingsorganisatie, nutsbedrijf, bank, hypotheekinstelling, pensioenfonds, verzekeringsmaatschappij, aannemings- of projectontwikkelingsmaatschappij.
Inhoud
De onderwerpen liggen in het verlengde van de opleiding Grondverwerving & Schadevergoedingen. Zodoende krijg je inzicht in de (agrarische) grondmarkt. De materie wordt op hbo+-niveau behandeld. De actualiteit is zeer belangrijk. Bekijk het programma voor 2010 .
Praktijkgedeelte
Je bent aanwezig op twee aaneengesloten lesdagen. Een arrangement met overnachting behoort tot de mogelijkheden.
Overnachting
De locaties waar de studiedagen worden gehouden bieden overnachtingsmogelijkheden voor circa EUR 120,- (excl. BTW) per persoon/per nacht. Indien je hiervan gebruik wilt maken, vul dan het speciale aanmeldingsformulier in dat je als bijlage in de e-mailbevestiging van inschrijving ontvangt, en stuur deze aan ons retour.
Ondersteuning via internet
Ook dit jaar is er ondersteuning via een speciale internetsite: eenmaal ingelogd heb je onder meer inzage in presentaties van de sprekers, actuele deelnemerslijsten en actualiteit rondom het thema Grondverwerving & Schadevergoedingen. Je persoonlijke inlogcode ontvang je schriftelijk na aanmelding.
Verklaring van deelname
Deelname aan de twee studiedagen levert 12 opleidingspunten op bij de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR). Na afloop ontvang je een PBNA-verklaring van deelname.

* Cateringkosten vallen onder het 6% BTW-tarief

Kosten

€ 1,21

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa