powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

Sales training Fiscale verkoopargumenten Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 625,00
Inschrijven

Omschrijving

Unieke kans

Meer auto's verkopen? Doe uw voordeel met de onlangs gewijzigde fiscale wetgeving en maak handig gebruik van nieuwe verkoopargumenten. Deze training combineert effectieve verkooptechnieken met vernieuwende fiscale verkoopargumenten. Steekproeven laten zien dat de markt hiervan nog niet op de hoogte is. Schrijf in voor de training en benut meteen uw informatievoorsprong ten opzichte van uw concurrenten. Weest u er snel bij, verkoop in 2010 kan namelijk extra voordelig zijn. Hoe werkt dit? Neem contact op met ons of schrijf u in op een cursusdatum.

Fiscale voordelen

Naast de bekende fiscale stimuleringsmaatregelen zoals de 14% bijtelling, geen wegenbelasting en geen BPM zijn er ook een aantal minder bekende regelingen waar kopers hun voordeel mee kunnen doen. Deze andere regelingen zijn nauwelijks bekend bij belasting specialisten, laat staan bij het grote publiek. Een uitgelezen kans dus om hierop in te spelen. Deze training is er op gericht om deze onbekende regelingen alsmede de achtergrond daarvan over te brengen aan verkoopadviseurs. Deze andere regelingen kunnen voor een koper namelijk minstens zo belangrijk zijn als de meer bekende maatregelen.

Praktisch gericht

De opbouw van de training is als volgt. Het eerste (ochtend) deel van de training bestaat uit een stuk kennisoverdracht. In het tweede (middag) deel van de training wordt de opgedane kennis aan de hand van praktijksituaties met behulp van rollenspellen ingetraind. Daarbij komt uitvoerig het stellen van de juiste vragen aan de orde waardoor de verkoper in staat wordt gesteld de juiste verkoopargumenten te hanteren. Hierdoor kan de verkoper de commerciële kansen herkennen en uitbouwen en daarmee het koopproces in belangrijke mate beïnvloeden.

Trainer

Deze training wordt gegeven door van mr. A. (Albert) van Deel, ervaren belastingadviseur en trainer in fiscale trainingen. Hij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het snijvlak van de fiscaliteit en commerciële toepassingen. Deze combinatie biedt de salespraktijk nieuwe tools om tot effectievere sales te komen. Deze training is daar bij uitstek een voorbeeld van.

Opmerkingen

Gelet op het interactieve karakter van de training geldt er maximum van 10 deelnemers per training. Het minimale aantal deelnemers bedraagt 4.

Kosten

€ 625,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa