powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over OSR Juridische Opleidingen

Training Intervisie Cursus

AanbiederOSR Juridische Opleidingen
Kosten€ 685,00
Data en locatie(s) Nader bekend te maken.
Inschrijven

Omschrijving

Intervisie wordt praktisch toepasbaar gemaakt door middel van een helder stappenplan dat speciaal op de advocatuur is toegesneden. Een absolute must in het kader van kwaliteitszorg op uw kantoor.

Met het volgen van deze training voldoet u aan de eisen gesteld in de Verordening op de vakbekwaamheid. Volgens deze Verordening is het mogelijk om opleidingspunten te halen door deel te nemen aan vormen van gestructureerde feedback, waartoe intervisie behoort.

Intervisie is een zeer effectieve methode voor gestructureerd collegiaal overleg. U bespreekt met collega's een ingebrachte casus volgens een beproefd succesvol model. Het model biedt de nodige structuur waardoor meer diepgang wordt bereikt en ook minder aan de oppervlakte liggende motieven en achtergronden aan het licht komen. Aspecten als ethiek, attitude, strategie en vakbekwaamheid staan centraal. Resultaat is een efficient overleg waarbij men daadwerkelijk tot nieuwe inzichten komt.

Overige informatie

LET OP! Dit is een eendaagse training waarin u met een kleine groep intensief de methode oefent. Met het volgen van deze training speelt u in op de Verordening op de vakbekwaamheid.

Deze cursus is ook uitermate geschikt om als in company voor uw juristen te organiseren. Vraag bij ons naar de mogelijkheden!

Naast deze training ook een juridische cursus volgen? Dit kan dit najaar heel voordelig met een PO+pakket!

Bestemd voor

Advocaat, Secretaris bezwarencommissie

Programma

Sprekers

  • mevr. mr. R.M. Boesjes jurist en senior trainer
  • mevr. drs. C.N. van der Zwan trainer en organisatiepsycholoog

Kosten

€ 685,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa