powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over SBI training & advies

Aan de slag in de OR Training

AanbiederSBI training & advies
Kosten€ 775,00

Omschrijving

In deze cursus raakt u vertrouwd met de taken en de werkwijze van een ondernemingsraad. Na afloop van de training beschikt u over een goede basiskennis om uw OR-werkzaamheden te kunnen uit voeren.

Bestemd voor

U bent onlangs lid geworden van een Ondernemingraad.

Programma

Deze training behandelt wat er allemaal komt kijken bij het werken in de OR. Een zeer gewaardeerde training voor starters waarin we u stevige basiskennis en vaardigheden aanreiken. U krijgt inzicht in wat een OR nodig heeft om effectief te kunnen opereren en welke bijdrage u daarin met uw competenties kunt leveren. Veel praktische tips over het hoe en wat in de OR-vergadering en in de overlegvergadering.

Tijdens de training krijgt u inzicht in de Wet op de ondernemingsraden (WOR) en leert u hoe u deze bevoegdheden kunt toepassen in de praktijk. U kent de beleidsterreinen waarmee de ondernemingsraad zich actief bezighoudt. Er is veel aandacht voor eigen inbreng. U kunt uw vragen over het functioneren en de mogelijkheden van de OR zelf aan de orde stellen.

Omdat de praktijk altijd weerbarstiger is dan de theorie werken we met een terugkomdag. Tijdens deze training bespreken we uw ervaringen en vragen. Daarnaast staan we uitgebreid stil bij de mogelijkheden van de OR om invloed uit te oefenen.

Kosten

€ 775,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa