powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over MKB Cursus & Training

Navigator werkmethode voor OR en bestuurder Training

AanbiederMKB Cursus & Training

Omschrijving

OR en bestuurder worden meestal los van elkaar opgeleid. Beiden volgen hun eigen methodes in advies en instemmingsprocedures. De Navigator werkmethode is zowel voor bestuurder als OR een methode die kwaliteit en tempo van het overleg bevordert. Zoals een team een dag met elkaar aan het werk gaat om een krachtige samenwerking te ontwikkelen gaan OR en bestuurder een dag aan het werk om een productieve relatie tot stand te brengen. MKB Cursus & Training verzorgt in samenwerking met Stichting Navigator een unieke cursus die zowel OR als bestuurder belangrijke voordelen kan bieden.

Doelstelling
Het doel van de training is met behulp van de Navigator werkmethode een werkwijze af te spreken en te oefenen die OR en bestuurder bij het medezeggenschapswerk van dienst is. Tijdens de bijeenkomsten zal de persoonlijke ervaring van de deelnemers als leermateriaal worden gebruikt.

Data, plaats en prijs
De Navigator werkmethode voor OR en bestuurder wordt uitgevoerd in samenwerking met Stichting Navigator. Datum en tijden worden in overleg met de opdrachtgever vastgesteld. Het programma kan in overleg met de opdrachtgever op maat worden aangepast. Het programma bestaat meestal uit 2 dagdelen van circa 2,5 uur. Nadat uw wensen zijn besproken ontvangt u een concreet voorstel met daarin de cursusinhoud en uw investeringen.

Bestemd voor

Deze training is bestemd voor bestuurders en OR-leden en wordt uitsluitend incompany aangeboden.

Cursusgroepen
De training wordt uigevoerd op een tijdstip en een plaats die u het beste schikt. Het programma kan eventueel naar uw wensen worden aangepast. Meer weten? Bel met Jeanne Dumoulin
(015) 219 13 93 of Nicole Vijgeboom (015) 219 13 91.

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Het wettelijk kader van de samenwerking van OR en bestuurder.
  • Rol en positie van OR en bestuurder.
  • Voorbereiden van en oefenen in een simulatie, waarbij een overlegvergadering wordt nagebootst.
  • Afspraken over de samenwerking tussen OR en bestuurder.

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa