powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over D-ICT Solutions

Basiscursus iPad (inclusief iPad 4) Cursus

AanbiederD-ICT Solutions
Kosten€ 825,00
Duur1 dag
Data en locatie(s) Op aanvraag
Inschrijven

Omschrijving

De iPad is inmiddels gemeengoed geworden. De iPad die als een "gimmick" is geboren voor met name consumenten is inmiddels uitgegroeid tot een device die ook aan de hand van veel professionele gebruikers verkleven lijkt. Daarnaast is de iPad voor veel mensen ook een mysterieus apparaat: wat kun je er mee, wat moet je er mee? Voor al deze groepen is deze basiscursus iPad ontwikkeld, waarbij de focus ligt op het gebruik van de iPad met alle trucs, handige applicaties, instellingen en vele andere zaken! Het hebben van een iPad is voor het volgen van de cursus uiteraard een noodzaak en wordt ook bij aanvang van de cursus aan de cursisten gratis bijgeleverd.

Aan de cursisten van de iPad basis training wordt uitgelegd om een groot gedeelte van de functionaliteit van iPad te gebruiken, waarbij de cursist aan het einde van de training een kant en klaar afgeleverde iPad geleverd krijgt die in de meest optimale situatie voor thuis of op de werkplek kan worden ingezet. Tijdens deze cursus van 1 dag leert u dus alle essentiële vaardigheden om de diverse mogelijkheden, functies en toepassingen van de iPad optimaal te kunnen benutten. De deelnemers krijgen tijdens de trainingen volop de gelegenheid om met hun eigen iPad te oefenen, instellingen naar hun eigen wensen aan te passen en uiteraard vragen te stellen aan de zeer ervaren trainer.

Werkwijze
Tijdens de cursus van een dag wordt op interactieve wijze het gebruik van de iPad 4 uitgelegd en toegelicht. De deelnemers passen alles meteen toe op hun eigen iPad. De iPad is dus noodzakelijk voor het volgen van de cursus. We leveren de (altijd) nieuwste iPad gebruiksklaar bij de cursus. De documentatie in de vorm van onder meer een naslagwerk wordt op de iPad gezet, evenals eventueel andere cursusdocumentatie. De docent verwijst regelmatig naar het naslagwerk. De trainer past daar waar nodig zowel tijden als inhoud van de training aan, zodat iedereen deze kan volgen!

Ervaring leert dat deze trainingen aantrekkelijk, enthousiasmerend en effectief zijn!

Bestemd voor

De cursus is voor iedereen die met een iPad zowel zakelijk als privé wil leren omgaan.

Programma

Tijdens het programma van een dag worden de volgende onderwerpen behandeld:

- Uitpakken en eerste gebruik iPad

- Standaard instellingen configureren

- Mail, agenda en contactpersonen

- Safari, internetten

- Apple id aanmaken en installeren apps vanuit de app store

- De rol van de iPad in het nieuwe werken

- Best practices iPad in een professionele omgeving

- Gebruik van cloud service voor e-mail, contactpersonen, agenda en backup

- Laat Mail, Calendar, and Contacts apps voor u werken en maak gebruik van beschikbare informatie services (bijvoorbeeld Google)

- Opslaan en plaatsen van bestanden op de iPad (iTunes, Dropbox)

- Overzicht van de meest productieve (en leuke) business apps voor je iPad

 

Vervolgtrainingen
Wij kunnen voor uw organisatie ook korte workshops geven over de zakelijke toepassingen van de iPad binnen uw organisatie: iPad training voor beheerders en het populaire topic ‘Inbrengen van devices als iPad en iPhones' (ook wel "Bringing in your own device").

Kosten

€ 825,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa