powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over D-ICT Solutions

PRINCE2® Foundation & Practitioner/ PRINCE2® Fast Track Cursus

AanbiederD-ICT Solutions
Kosten€ 1.700,00
Duur5 dagen
Data en locatie(s) Op aanvraag
Inschrijven

Omschrijving

D-ICT Solutions heeft een 99% slagingspercentage en geeft ook PRINCE2® fast tracks zodat u in 5 dagen zowel uw foundation certificaat als het practitioner certificaat behaalt.

Bestemd voor

De training is bestemd voor ervaren projectmedewerkers, teamleiders en aankomend projectleiders met verantwoordelijkheid voor of betrokkenheid bij het leiden van (deel)projecten. De PRINCE2 Fast Track is -zoals de naam het al zegt- sneller dan de normale PRINCE2 Foundation en PRINCE2 Practitioner tracks die 3 dagen elk duren. De PRINCE2 Fast Track is iets meer gefocust op het behalen van de PRINCE2 Foundation en PRINCE2 Practitioner certificaten en gaat wat meer in op examenvoorbereiding, waardoor het 1 dag sneller kan.

Programma

Inhoud PRINCE2 Foundation training (deel 1 van PRINCE2 Fast Track)

Cursus beschrijving

Cursisten wordt uitgelegd hoe het model is opgezet, hoe de verschillende projectactiviteiten en project rollen met elkaar zijn verbonden en hoe PRINCE2® omgaat met uitzonderingen en wijzigingen, die altijd in een project optreden. Gedurende de cursus zullen de deelnemers leren hoe ze een project management organisatie kunnen opzetten die verantwoordelijk is voor het managen en plannen van een project. Deelnemers zal worden geleerd hoe ze de verschillende project management rollen kunnen definiëren om ervan verzekerd te zijn dat het project op de meest effectieve en efficiënte manier wordt uitgevoerd. De methode van "managen door uitzonderingen" zal een sleutelrol vervullen bij het behandelen van project issues.

Algemene informatie

Een geaccrediteerde PRINCE2® trainer geeft de cursus. Deze is een mix van (vooral) theorie met praktische opdrachten. De meeste oefeningen worden gedaan in groepjes.

Duur en examen

De training duurt 2,5 dag, gevolgd door het examen.

Men moet geslaagd zijn voor dit examen om aan het PRINCE2® Practitioner examen deel te mogen nemen.

Men moet rekening houden met een aantal uur thuiswerk in de avonden.


Inhoud PRINCE2 Practitioner training (onderdeel van PRINCE2 Fast Track)

Deze cursus is bedoeld om de PRINCE2® methode in meer detail te leren, te begrijpen en toe te kunnen passen in een project omgeving. Ook is de cursus bedoeld om de deelnemers voor te bereiden op het officiële PRINCE2® Practitioner examen.

Cursus beschrijving

De cursus bestaat voornamelijk uit het oefenen met vragen zoals men die ook op het examen kan verwachten. Naast korte overzicht van de theorie  is er ook aandacht voor het doen van oefeningen. De laatste middag is bestemd voor het examen.

Huiswerk

Deelnemers moeten er rekening mee houden dat enig huiswerk noodzakelijk is.

Kosten

€ 1.700,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa