powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over MTcompany

In-company training snellezen Training

AanbiederMTcompany

Omschrijving

We moeten steeds meer informatie verwerken om ons werk te kunnen doen. We lezen emails, rapporten, dossiers en vergaderstukken. Dit kost tijd en moeite. In de cursus Snellezen, mindmappen en geheugentechnieken ontdekt u technieken om hier sneller en beter mee om te gaan, zodat u hier minder tijd aan hoeft te besteden. 89% van de cursisten verdubbelt zijn of haar leestempo in de cursus zelf. Het tekstbegrip stijgt met gemiddeld 154%.

In de training passen we alle technieken gelijk toe op uw eigen vakliteratuur en door de vele metingen is het resultaat direct zichtbaar!

Bestemd voor

De training is geschikt voor iedere persoon die veel informatie moet verwerken. De training richt zich voornamelijk op het lezen en onthouden van vakliteratuur.

Programma

In de 1-daagse training worden verschillende technieken van het  snellezen, mindmappen en geheugentechnieken behandeld. De technieken worden tijdens de training toegepast op uw eigen vakliteratuur, zodat u het  resultaat direct merkt.

Inhoud en duur van de training zijn flexibel en af te stemmen op de doelgroep. Ook trainingen met een kortere of langere duur zijn mogelijk. Neem voor meer informatie en afstemming contact op met info@mtcompany.com

Sprekers

De training wordt gegeven door Mark Tigchelaar. Mark studeerde psychologie, is breinexpert en geeft veel trainingen en workshops over dit onderwerp.  Eerder schreef hij twee boeken Speed reading en speed learning. Beide boeken zijn in gebruik genomen dooe de LOI. Recent verscheen de 19e druk van zijn derde boek "Haal meer uit je hersenen". Inmiddels heeft Mark meer dan 70.000 mensen mogen opleiden inde technieken om meer uit het brein te halen.

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa