powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over BoekenBusiness

Jaarprogramma: boek schrijven, (laten) uitgeven en promoten Cursus

AanbiederBoekenBusiness

Omschrijving

Begeleiding van A tot Z bij het schrijven, uitgeven en promoten van je businessboek. 

Met maandelijkse coachingssessies, een op maat gemaakt stappenplan, inhoudelijke feedback op je boek en heel veel extra’s (zie programma).

Inclusief drie eendaagse masterclasses: Zo schrijf je een boek, Wie geeft mijn boek uit?, Zo promoot je je boek.

De insteek: na een jaar is je boek klaar én uitgegeven. 
 
 

Bestemd voor

Ondernemers en zakelijke professionals die binnen een jaar hun eigen boek in handen willen hebben (en daarmee hun expertstatus verhogen en hun business versterken).

Programma

- Aan het begin van het traject ontvang je van ons een digitale vragenlijst. Je vult die in en stuurt hem naar ons op. Op basis hiervan stellen we jouw persoonlijke BoekenBusinessPlan samen: een handig hulpmiddel op weg naar je doel. - In een persoonlijk kennismakingsgesprek met een van onze BoekenBusiness-coaches nemen we stap voor stap jouw BoekenBusinessPlan door. Je krijgt waardevolle feedback en een antwoord op al je vragen. - In overleg bepalen we een stappenplan, inclusief deadlines. Dit houdt je op de rit. Voor elke deadline die je haalt, krijg je bovendien van ons een leuke bonus. - Je mag deelnemen aan ons complete masterclassaanbod: Zo schrijf je een boek, Wie geeft mijn boek uit? en Zo promoot je je boek. Op deze manier leiden we je door het hele proces, van start tot finish. - Een heel jaar lang krijg je – in maandelijkse sessies van 30 minuten – individuele coaching van boekenexperts. Loop je vast in het schrijfproces? Heb je een vraag over het contract dat de uitgeverij je biedt? Zoek je een goede vormgever of worstel je met een pr-probleem? Na een coachingsgesprek kun je met vernieuwde kennis en motivatie weer verder. - Je krijgt feedback op de eerste twee hoofdstukken van je boek, je publicatievoorstel voor de uitgever en de titel en flaptekst (inclusief de auteursgegevens). Echt maatwerk dus. - Een jaar lang heb je onbeperkt toegang tot onze database met handige checklists: Wat mag er niet ontbreken in een publicatievoorstel? Hoe brief je een vormgever? Waarop beoordeelt een uitgever je manuscript? En nog heel veel meer. - Is je manuscript af? Dan kijkt een professionele corrector de spelling en grammatica voor je na. Zo weet je zeker dat je tekst foutloos naar de uitgever gaat. - Je hoeft niet zelf op zoek naar een vormgever die de cover en het binnenwerk voor je ontwerpt. Dat regelen wij voor je – en is bij de prijs inbegrepen. Zo ben je verzekerd van kwaliteit én gemak. - We maken gratis een e-book voor je. Heel handig in dit digitale tijdperk. - Jouw boek krijgt een plekje in de BoekenBusiness-etalage (www.boekenbusiness.com/home/etalage). Zo inspireer je ook andere ondernemers om hun droom waar te maken. LET OP: Instappen in het jaarprogramma kan op elk moment (alleen de data voor de masterclasses liggen vast). Maar gezien de intensieve begeleiding die wij bieden, is het aantal plaatsen beperkt. Heb je interesse? Wacht dan niet te lang met aanmelden, want vol is vol!

Sprekers

BoekenBusiness is een initiatief van Suzanna van der Laan en Jan en Janneke Sinot. Samen hebben we tientallen jaren ervaring in ieder aspect van het boekenvak. Van schrijven en uitgeven tot verkopen en promoten. Van gedrukt boek tot e-book, van offline tot online. Dankzij dit bijzondere samenwerkingsverband kunnen we schrijvers écht verder helpen en optimaal adviseren. Meer weten? Lees verder op http://www.boekenbusiness.com/over-ons/.

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa