powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Elsevier Opleidingen

Praktijk meet- en regeltechniek in de klimaatbeheersing (MRKB) Opleiding

AanbiederElsevier Opleidingen
Kosten€ 2.785,00

Omschrijving

Houd jij je bezig met het onderhouden, inregelen of inbedrijfstellen van klimaattechnische installaties? Of houd je toezicht op deze werkzaamheden. En heb je de opleiding Meet- en regeltechniek in de klimaatbeheersing (MRKA) afgerond? Dan ben je klaar om de theorie te toetsen aan de praktijk. Tijdens deze praktijkopleiding krijg je inzicht in de regelkringen, beveiligingen, optimaliseringen, bedieningsmogelijkheden en beheersfuncties van de installatie. Hierdoor krijg je een goed begrip van de werking van de regeltechnische installatie.

Resultaat
Tijdens de opleiding krijg je inzicht in de regelkringen, beveiligingen, optimaliseringen, bedieningsmogelijkheden en beheersfuncties van de installatie. Hierdoor krijgt je een goed begrip van de werking van de regeltechnische installatie.
Voor wie
Je hebt de theorie-opleiding Meet- en regeltechniek in de klimaatbeheersing afgerond en je bent klaar om de theorie te toetsen aan de praktijk.
Inhoud
Je werkt aan een luchtbehandelingskast, zoals die in de praktijk veelvuldig voorkomt. Daarnaast worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Inleiding en beschrijving van de installatie;
  • Aanvullen/corrigeren van principeschema"s;
  • Opstellen van regeltechnische omschrijvingen;
  • Beproeven van simulatieprogramma"s;
  • Instellen van de regelkringen;
  • Storingzoeken.

Duur

Je volgt 4 wekelijkse lesdagen in ons praktijkcentrum in Tilburg. De opleiding kan desgewenst in-company plaatsvinden.
Verklaring van deelname

Ben je bij minimaal 80% van de 4 lesdagen aanwezig geweest, dan ontvang je een verklaring van deelname.

Combinatievoordeel

Bij het volgen van de opleiding Meet- en regeltechniek in de klimaatbeheersing (MRKA) en Praktijk meet- en regeltechniek in de klimaatbeheersing (MRKB) kun je gratis deelnemen aan de opleiding NEN 3140 . Wil jij gebruikmaken van dit combinatievoordeel? Noteer dit in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier.

Vervolgopleidingen
Doorleren? Natuurlijk! Met de afgeronde opleiding beschik je over voldoende kennis voor diverse vervolgopleidingen uit de leergang Klimaattechnicus .

Kosten

€ 2.785,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa