powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Elsevier Opleidingen

UAV-contracten Opleiding

AanbiederElsevier Opleidingen

Omschrijving

Stel je eens voor dat je als aannemer aan een project werkt waarvoor een UAV-contract geldt (uniforme administratieve voorwaarden) en de start van de bouw wordt uitgesteld. Wat zijn dan jouw rechten en plichten? En wat als je toezichthouder bent bij de provincie en er is sprake van meer- of minderwerk. Wanneer is dit verrekenbaar en wat is het moment van betalen?

Resultaat
De opleiding laat zien hoe je als opdrachtgever, directievoerder of aannemer de UAV 1989 en de RAW-systematiek toepast. Ook krijg je een indruk van de rechten en de plichten van deelnemende partijen bij GWW-projecten en je leert hoe je meningsverschillen voorkomt. Tot slot worden aanbestedingsprocedures behandeld.
Voor wie
Je bent als opdrachtgever, directievoerder of aannemer betrokken bij de voorbereiding of uitvoering van projecten waarop de UAV 1989 van toepassing is. De opleiding is ook geschikt voor bestekschrijvers, toezichthouders, werkvoorbereiders, calculators, projectleiders en (hoofd) uitvoerders.
Inhoud
De opleiding behandelt de verschillende aspecten van de UAV 1989, de RAW-systematiek en de voorschriften en -procedures voor (Europees) aanbesteden.
Praktijkgedeelte
Het schriftelijke lesmateriaal wordt ondersteund met 4 mondelinge lesdagen (eenmaal per 2 weken). De opleiding kan desgewenst in-company plaatsvinden.
Diploma
Je sluit de opleiding af met een PBNA-examen . Als je slaagt en minimaal drie van de vier bijeenkomsten hebt bijgewoond, ontvang je het PBNA-certificaat UAV contracten.
Boeken
Voor deze opleiding heb je extra boeken nodig. De aanvullende kosten hiervoor bedragen ongeveer EUR 45,-. De boeken kun je online via Selexyz studieboeken bestellen. Klik op het logo voor een overzicht van de boeken en bestel direct. Natuurlijk kun je ook een andere leverancier kiezen.

 



* Cateringkosten vallen onder het 6% BTW-tarief

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa