powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Elsevier Opleidingen

KAM-coördinator Opleiding

AanbiederElsevier Opleidingen
Kosten€ 4.315,00

Omschrijving

KAM staat voor Kwaliteit, Arbo en Milieu; een drie-eenheid die in de moderne organisatiestructuur eenzelfde prioriteit krijgt als de zakelijke doelen. De opleiding KAM coördinator voorziet in de behoefte aan gestructureerde en efficiënte KAM-managementsystemen.

Resultaat KAM opleiding
Na afloop van de opleiding KAM coördinator kun je het bestaande zorgsysteem in jouw bedrijf (verder) ontwikkelen tot een integraal KAM-zorgsysteem en dit onderhouden en beheren. Ook kun je knelpunten in het KAM-zorgsysteem oplossen en het systeem optimaal inzetten bij het realiseren van het ondernemingsbeleid.
Voor wie
Je bent binnen jouw organisatie betrokken bij het (verder) ontwikkelen van een KAM-zorgsysteem en hebt of ambieert daarbij een coördinerende, adviserende of ondersteunende taak.
Inhoud
De belangrijkste onderwerpen van de KAM opleiding zijn:
  • Eisen en interpretatie ISO-norm
  • Verantwoordelijkheden en bevoegdheden van de KAM coördinator
  • KAM-audits
  • Inzicht in de opbouw van wet- en regelgeving
  • Soorten Arbomanagement-audits
  • De structuur ISO 14001
  • De wet- en regelgeving
  • Soorten milieumanagement-audits
  • De opzet en een invoeringsplan voor een geïntegreerd KAM-systeem in je eigen organisatie
Voorafgaand aan de laatste dag ontvang je een bedrijfsopdracht ter voorbereiding op de integratiedag.
Ondersteuning via internet
Naast de reguliere lesdagen maak je gebruik van de digitale leeromgeving om zo een maximaal rendement uit jezelf en de KAM opleiding te halen. Je kunt met e-Coaching drie maanden lang een beroep blijven doen op de Elsevier-docent voor je vragen. In de e-Community deel je kennis met andere deelnemers en via e-Learning bereid je je optimaal voor op het KAM examen.
Duur KAM opleiding
De opleiding KAM-coördinator omvat zeven dagen verspreid over een periode van circa drie maanden.
Examen mogelijk
De opleiding KAM-coördinator kan worden afgesloten met een examen van PBNA. Als je ook de bedrijfsopdracht met voldoende resultaat hebt afgerond, ontvang je het diploma KAM coördinator. Het regionale examen van de KAM opleiding wordt viermaal per jaar (januari, maart, juni en november) afgenomen. De kosten bedragen voor het centraal examen EUR 210,- (exclusief btw).

Klik hier als je je wilt inschrijven voor het regionale examen KAM coördinator .
Boeken
Voor de opleiding KAM-coördinator heb je een extra boek nodig. De aanvullende kosten hiervoor bedragen ongeveer EUR 60,-. Het boek kun je online via Study Store bestellen. Klik op het logo voor een overzicht en bestel direct. Natuurlijk kun je ook een andere leverancier kiezen.

Kosten

€ 4.315,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa