powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Elsevier Opleidingen

Technische bedrijfskunde jaar 4 Opleiding

AanbiederElsevier Opleidingen
Kosten€ 2.950,00

Omschrijving

Hoe ziet de praktijk eruit van een technisch bedrijfskundige? Op welke posities in het bedrijfsleven kom je terecht? En wat is jouw meerwaarde in het proces? In het vierde jaar toets je je kwaliteiten in een stage en werk je aan een bedrijfsopdracht in de afstudeerscriptie.

Het vierde jaar

Het vierde jaar staat helemaal in het teken van de integratie met de praktijk. Als je al werkt in een relevante technische en bedrijfskundige omgeving, dan bestaat de kans dat je door de examencommissie wordt vrijgesteld van een stage. In dat geval wordt de opleiding met een half jaar verkort.

Begeleiding

Nog steeds staat de Elsevier-coach voor je klaar om je soepel door dit laatste jaar van de opleiding TBK te loodsen. Vanuit de opleiding krijg je een persoonlijke stagebegeleider toegewezen voor de koppeling met de stageplek.

Afstudeertitel

Als je in staat bent om de praktijk aan de theorie te knopen en dit kenbaar te maken aan de examencommissie, dan ben jij de trotse eigenaar van de titel Bachelor of Engineering. Je ontvangt het onafhankelijke PBNA-diploma en kunt verder groeien in je werk, met een bulk aan extra kennis en ervaring.

Programmaoverzicht Jaar 4

* Stage

* Afstudeerscriptie

Stage

Misschien loop je stage binnen je eigen organisatie. Maar ook daarbuiten zijn meestal volop mogelijkheden voor een interessante beroepsopdracht. In ieder geval gaat het tijdens de stage om het in de praktijk brengen van de 10 beroepscompetenties die horen bij TBK, en het goed uitvoeren van de beroepsopdracht. Tijdens je stage doe je werkervaring op in de praktijk én je versterkt je persoonlijke ontwikkeling, aan de hand van de beroepscompetenties. Jouw stageplaats wordt voorgelegd aan het onafhankelijke exameninstituut PBNA.

Afstudeerscriptie

Waar moet de scriptie aan voldoen? De examencommissie moet een goed beeld krijgen van de praktische toepassing van de theorie en de beroepscompetenties van de student. De verworven kennis, vaardigheden en gedrag worden zichtbaar geïntegreerd in de praktijk. Daarnaast laat je zien dat je de kennis kunt verdiepen en actualiseren. Een zelfstandig opgezet onderzoek dien je uit te kunnen voeren en methodisch te verantwoorden.



Voltooiing

Aan het eind van de opleiding ben je in staat om de feedback van begeleiders om te zetten in eigen ideeën en visies, met een efficiënte werkwijze en met oog voor je persoonlijke leerproces. Je bent nu toe aan een glansrijke carrière als technisch bedrijfskundige!

Prijs Technische Bedrijfskunde Jaar 4

prijspeil 2011: â?¬ 2.950,-.

De prijs in all-in en dekt de volgende kosten:

  • Intakekosten
  • Inschrijfkosten
  • Opleidingskosten
  • Examenkosten
  • Toegang tot online database van Reed Elsevier en Science Direct

De prijs is exclusief btw, studiemateriaal en hertentamens.

Prijzen studiemateriaal

Het studiemateriaal is niet bij de opleidingsprijs inbegrepen. De kosten voor jaar 2 bedragen ca. â?¬ 250,-.

Kosten

€ 2.950,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa